Hypnoterapi med børn og unge

v. / Cand. Psych. Jannie Kildested
Specialist i psykoterapi
Den 16. og 17. juni i København
Variant pris modificerer:
Grund-Pris 5.000,00
Salgspris: 4.000,00
Early Bird Rabat-1.000,00
Bestil bogen Hviskefolket sammen med kurset
Bogen leveres og betales på kurset
Kursets startdato: 16-06-18
hviskefolket
Beskrivelse

hviskefolketJannie Kildested har igennem de sidste 10 år arbejdet med hypnose i privat praksis  med børn og voksne. Hun bruger hypnose i individuel,- par,- og gruppeterapi. Jannie har startet “Kraftspring” et behandlingstilbud til børn med angst og hvor hun anvender en blanding af kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi. 


Hun er forfatter til “Hviskefolket og de dejlige underjordiske haver” - en børnebog med hypnotiske teknikker. Se evt. mere på www.hviskefolket.dk
Du kan købe bogen på kurset for 150 kr ved forudbestilling når du tilmelder dig kurset (vejledende pris er 199 kr.).


Målgruppe:
Psykologer som er let øvede i at anvende hypnoterapi.

Formål:
At få deltagerne i gang med at bruge hypnoterapi i forhold til børn.

Form:
Undervisning med teori, cases, video, demonstrationer, gruppehypnose,- og øvelser

Indhold:
Hvordan er det anderledes at hypnotisere børn? Hvordan forklarer man hvad hypnose er til børn og forældre? Hvilke behandlingsmuligheder er der med hypnose indenfor angst (separationsangst, skolefobi, OCD, selektiv mutisme, specifikke fobier, generaliseret angst, socialfobi og eksamensangst) traumer, performance, smertebehandling, lavt selvværd, tics og trikotillomani.
Skriftligt materiale: Der udleveres en mappe med materiale fra kurset med bl.a. scripts som er lige til at bruge i dit arbejde. Der udleveres kursusbevis og deltagerliste, men godkendelse, der er meriterende for specialistuddannelsen skal søges direkte hos underviser.

Tider:
Lørdag d. 16. juni kl. 10.00-17.00 og søndag 17. juni kl. 09.00-16.00

Sted:
DP, Stockholmsgade, Kbh.

Priser:
Pris for medlemmer: 4.500 kr. Early bird 3500 kr ved tilmelding før den 31. maj 2018. Pris for IKKE medlemmer: 5.000 kr. Early bird 4000 kr ved tilmelding før den 31. maj 2018. Det koster kun 300 kr. at blive medlem, så du kan spare yderligere 200 kr., hvis du melder dig ind FØRST.

Forplejning:
Prisen er inklusiv morgenmad (kun lørdag), frugt, frokost, kaffe/te og kage.

Tilmelding og betaling: www.klinisk-hypnose.org. Du får en velkomstmail og deltagerliste ca. 3 uger før kursusstart.

Kontakt:
Spørgsmål vedr. praktiske ting skriv til PSKH`s formand Mimi Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Spørgsmål vedr. kursus skriv til underviser:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.